На Михайлівській площі оновили Стіну пам'яті

Стіна включає в себе тисячі фотографій загиблих українців

Стіна пам'яті героїв, які загинули при захисті України, знову доступна для відвідувань. Меморіал оновили та відкрили для відвідувачів, передає "Вечірній Київ".

На оновленій стіні розміщені фотографії 4,5 тисячі загиблих захисників України. Тепер фотографію конкретної людини легко знайти завдяки спеціальним часовим фреймам. На церемонії відкриття був присутній і митрополит новоствореної ПЦУ Єпіфаній. Священнослужитель освятив Стіну пам'яті.

"Стіна пам'яті - особливе місце для кожного українця. У неї ми молимося за упокій наших новітніх героїв, бойові побратими згадують про моменти щастя і печалі, сім'ї поділяють свій біль від важкої втрати. А для майбутніх поколінь - це закарбована пам'ять про найбільший подвиг любові заради ближнього", - підкреслив митрополит.

Відзначається, що спонсорами поновлення меморіалу стали небайдужі громадяни та волонтери. Взяла участь фінансово в реконструкції і ПЦУ.

Як повідомляв портал "Коментарі", маршрут Всеукраїнського велопробігу, організатором якого виступило Міністерство у справах ветеранів, пройде через Київську область. Так, акція буде присвячена до Дня пам'яті захисників України. Учасники велопробігу ветеранів відвідають Київщину 21 серпня. У цей день велосипедисти прибудуть в село Гурівщина Києво-Святошинського району. Місцем їх зупинки стане меморіал, присвячений борцям за свободу України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися