Музей історії Києва представить «Всесвіт» українського художника

У двох залах музею розміщені роботи Антона Логова за 12 років

Музейно-виставковий центр Музею історії Києва в межах проєкту "Kyiv Art School" презентував персональну виставку "Всесвіт" українського художника Антона Логова.

В експозиції представлені роботи різних років та різних видів образотворчого мистецтва — живопису та скульптури.

"У своєму живописі різних років я демонструю внутрішні стани: піднесення, захоплення, закоханість, меланхолію, трансцедентальний спокій. Відчуття Всесвіту різнобарвне і багатофактурне", - сказав Антон Логов.

У двох залах музею розміщені роботи Антона Логова за 12 років, в одному — світліші, в іншому — темніші за кольором.

Чому варто відвідувати музеї?

Такий досвід, як відвідування музею може стати важливою частиною особистості та сприяти успішним соціальним відносинам. Тому подумайте про те, щоб не вирушати на прогулянку за речами, які вам можуть не знадобитися; відвідування музею зробить вас щасливішими в довгостроковій перспективі.

Безсумнівно, що головна роль музеїв – залучати та навчати громаду. Музейні експонати викликають інтерес до дослідження, предмета, періоду часу чи ідеї, але в музеях відбувається більше, ніж можна подумати. Школи в значній мірі покладаються на музеї, щоб покращити свою навчальну програму. Наприклад, закон Нью-Йорка про музейну освіту має на меті створити партнерство між школами та культурними закладами для підготовки учнів 21 століття

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися