У Києві відкриють Музей війни Росії проти України

Музей розповість про російську агресію проти України

У Києві заплановано відкрити Музей війни Росії проти України. Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.


Як зазначила Яна Барінова, створення такого музею неможливе без участі громадськості, тож до обговорення приєдналися волонтери та учасники АТО/ООС, громадські діячі та держслужбовці. Поки що цей музей необхідний, щоб показати правду про те, що відбувається в Україні, та про російську агресію.


Як повідомляли "Коментарі", президент США Джо Байден під час відеозвернення заявив, що Вашингтон має підстави вважати, що президент РФ Володимир Путін вирішив напасти на Україну. Почнеться агресія, за його словами, із Києва. Байден підкреслив, що російські війська "оточили Україну" по всьому кордону.


"У нас є підстави вважати, що вони оберуть як мету столицю України Київ, місто з населенням 2,9 млн невинних людей", - заявив він.


Як зазначалося, у Києві медичні установи забезпечені всім необхідним у разі виникнення надзвичайних ситуацій у контексті загрози вторгнення з боку Росії. Медичні заклади столиці забезпечені автономними джерелами електроенергії та у разі надзвичайної ситуації готові до відключення енергії та водопостачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Роман

19 лютого 2022, 21:46

Объявления войны нет, а музей типа будет.. так как и музей революции негідності сколько лет строят... а деньги пилят

Киев

19 лютого 2022, 18:23

Я наверное что то пропустил, когда было объявление о войне? Почему не введено военное положение? И потом как же так война идёт, а весь мир ожидает что Путин вторгнется, уже три месяца нам рассказывают, что вот вот Путин вторгнется, а он никак не вторгается!

маргарита

19 лютого 2022, 17:42

бред.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися