Які школи збудують в Деснянському районі: з бібліохабом і естрадою

Серед найбільших проєктів - закінчення будівництва нового корпусу 23 школи в Биківні

Голова Деснянського району Дмитро Ратніков у коментарі "Вечірньому Києві" розповів, які школи побудуть в районі. Серед найбільших проєктів -  закінчення будівництва нового корпусу 23 школи в Биківні. А також завершити проєктування і приступити до початку будівельних робіт школи у 20 мікрорайоні Троєщини.

За словами Ратнікова, на весну заплановані роботи з початку будівництва школи у 24 мікрорайоні. Там створять бібліохаб, лабораторні кабінети з природничих наук, а також актовий зал з естрадою. Відкриття нової школи забезпечить понад 220 громадян робочими місцями.

Зараз у світі популярне таке визначення як "школа 2.0" - як виглядатимуть школи у майбутньому. Виходячи за рамки базового вивчення використання технологій для навчання в класі, є більш широким обговоренням того, як освіта, навчання та наші фізичні шкільні простори можуть і повинні змінюватися.

Навчальні класи повинні бути орієнтовані на учнів та використовувати зворотні принципи проектування, а вчителі повинні виступати як наставники і приносити учням реальний досвід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися