Окупанти візьмуть Київ тільки якщо знищать всіх українців там - Зеленський

Якщо вони будуть робити килимові бомбардування, і вирішать стерти, просто стерти історичну пам’ять всього цього регіону

Президент Володимир Зеленський вважає, що російські війська зможуть зайти в Київ, лише якщо знищать там українців.

Про це він сказав іноземним медіа.

"Якщо будуть сотні тисяч людей, або десятки тисяч військових, які зараз мобілізує Росія, і вони прийдуть з сотнями чи тисячами танків – вони зайдуть у Київ. Ми це розуміємо. Якщо вони будуть робити килимові бомбардування, і вирішать стерти, просто стерти історичну пам’ять всього цього регіону – історію Київської Русі, історію Європи – вони зайдуть у Київ. Якщо вони знищать усіх нас – вони зайдуть у Київ. 

Якщо в цьому ціль – то, ну тоді, нехай заходять, але їм прийдеться жити на цій землі самим, точно без нас. Друзів серед нас вони тут не знайдуть", - сказав він.

Як повідомляли "Коментарі", з Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли складські приміщення із запасами продуктів та рибний цех. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

"Військовослужбовці збройних сил Російської Федерації завдали ракетного удару по населеним пунктам Броварського району. Загорілися складські приміщення з продовольчими запасами на площі 40 тисяч квадратних метри, зруйновано цех з виготовлення продуктів харчування", — йдеться в повідомленні.

 

Джерело: https://t.me/OP_UA/5874


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися