У Києві відзначать сто років театру імені Франка (ВІДЕО)

Всі бажаючі побачити концерт можуть зробити це онлайн

Один з найстаріших театрів України відзначає свій віковий ювілей. Національному академічному драматичному театру імені Івана Франка в цьому році виповнюється сто років.

У п'ятницю, 28 серпня пройде ювілейний вечір з нагоди цієї річниці. У зв'язку з обмеженнями через карантин, транслювати концерт будуть он-лайн. Трансляція розпочнеться о 18:45.


Відзначимо, що першу сцену України вітати стали її в січні. Однак через карантин терміни кілька разів переглядалися.

Як повідомляв портал "Коментарі", Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка в Києві з 1 липня відновив роботу після карантину, викликаного епідемією коронавірусу. Така інформація з'явилася на інтернет-сайті театру.

Адміністрація театру попереджає, що у зв'язку з карантинними обмеженнями носіння маски або респіратора в громадських місцях, до яких відноситься і театр, є обов'язковим.

"Дотримання соціальної дистанції в залах - не жарт, глядачі дійсно будуть сидіти на відстані один від одного. Деякі театри скасують антракти, щоб мінімізувати спілкування людей і їх скупчення, вимірювати температуру акторам і відвідувачам. Наявність масочного режиму і встановлення санітайзер навіть не обговорюються - це вже є нормою ", - сказано в повідомленні пресслужби КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися