До Києва надійшла перша партія гуманітарного корму для тварин із Польщі

Притулки та міні-притулки з будь-яких українських міст можуть отримати гуманітарний корм.

До Києва надійшла перша партія гуманітарного корму від польських зоозахисників фонду Ratuj Konie . Про це повідомляє громадська організація URSA у Facebook.

У повідомленні наголосили, що притулки та міні-притулки з будь-яких українських міст можуть отримати гуманітарний корм. Для цього потрібно надіслати на сторінку URSA запит, у якому потрібно вказати номер телефону, адресу та кількість тварин.

Як повідомляли "Коментарі", у Вишгородському районі Київської області без відкриття "зелених" коридорів тварини у зоопарку "12 місяців" приречені на смерть від холоду та голоду. Про ситуацію розповів власник Парку XII місяців Михайло Пінчук. "Тварини поки що загинули тільки від бомбардувань і снарядів. Здебільшого — від паніки, або гинули від страху. Ті морозостійкі тварини, які перебувають у зовнішніх вольєрах, зараз помирають від голоду. Екзотичні тварини, які потребують тепла, помирають від голоду і холоду", – сказав Пінчук

Ситуацію в зоопарку "XII місяців" прокоментувала народний депутат України Вікторія Сюмар: "Колись мене вразив фільм "Дружина наглядача зоопарку". Він про те, як сім'я директора зоопарку у Варшаві під час Другої світової врятувала багато європейських родин. Знаєте, фашисти тоді не шкодили тваринам, вони зберегли зоопарк.


Читайте также