Ольга Полякова разом з іншими артистами вийшла на протест під Кабмін

Під стінами Кабінету міністрів артисти розмістили столи та музичні колонки

Сьогодні, 3 вересня, під будівлею уряду люди влаштували протест проти того, щоб влада вибірково видавала дозволи на проведення концертів. Про це повідомили в "УНІАН".

Під стінами Кабінету міністрів розмістили столи та музичні колонки. Також на акцію прийшла й Ольга Полякова, яка напередодні закликала колег виходити на протест.

"Якщо ви комусь дозволяєте, то ви повинні дозволити всім. Щоб все з обмеженнями: розсаджуванням, міський, свіжий / несвіже повітря, скільки можна заводити людей в зал. Дайте нам точні обмеження, щоб ми розуміли, як нам грати за правилами ", - висловилася артистка.

За словами продюсера співачки, в Києві постійно проходять концерти приїжджих музикантів, тоді як українським через карантин це робити забороняють.

"Це відбувається часто. І це обурює частина цеху концертних організаторів. Коли в одних концерти проходять, а в інших - ні. Російським зіркам дозволяють виступати, а нашим - немає. Ці рішення розколюють. Тобто, ми зараз ділимо на хороших організаторів і поганих ", - пояснив чоловік.

Нагадаємо, 2 вересня, Ольга Полякова заявила, що через коронавірус артисти за літо практично нічого не заробили.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися