У Києві відновили роботу десятки бібліотек: адреси

Подробиці розповіли в мерії столиці

Пів сотні столичних бібліотек відновили свою роботу в усіх районах Києва.  Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський, передають "Коментарі".

Столиця повертається до мирного життя в умовах воєнного стану та пристосовується до нових реалій з урахуванням існуючих небезпек, зазначив заступник мера Києва.

"Саме тому бібліотеки почали працювати лише в режимі видачі-здачі книжок, решта функцій поки недоступна. В той же час бібліотечний сервіс частково пішов у онлайн: на сайтах та сторінках закладів поширюється необхідна для містян інформація", – поінформував Мондриївський.

Працівники бібліотек надали гарний приклад для відновлення робочого процесу для решти закладів культури, наголосив заступник голови КМДА.

Обрати найближчу бібліотеку для видачі та обміну літератури у Києві можна за адресами, оприлюдненими на офіційному сайті мерії столиці за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відновили курсування швидкісного трамваю від станції "Ромена Роллана" до вулиці Старовокзальна.

Окрім того, в українській столиці повністю відновили рух транспорту через Північний міст в обох напрямках. Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення. На Південному мосту курсує громадський транспорт, зокрема й метро. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися