Фестивалю ГогольFest під Києвом цього року не буде

Епідемія коронавируса змусила організаторів відкласти музичний фестиваль ГогольFest

Епідемія коронавірусу вдарила не тільки по економіці, а й по культурі. Карантинні обмеження і заборони на масові заходи не пройшли повз відомого музичного фестивалю ГогольFest. Організатори повідомили про те, що його переносять на наступний рік. Відповідний пост опублікували в Facebook.

"Ми щодня дивимося на статистику захворюваності covid-19 в регіоні, і, на жаль, вона невтішна. Ми дуже хотіли провести FastFest ГогольFest, у чому нас підтримувало і керівництво міста, і місцеві активісти. І нам дуже сумно розповідати про таку новину. Однак в умовах нинішньої динаміки захворюваності ми не можемо ризикувати здоров'ям людей. Нам довелося прийняти таке рішення, яким би важким і неприємним воно не було", сказано в повідомленні.

Також, організатори фестивалю подякували за допомогу і підтримку і пообіцяли глядачам якщо не повноцінний концерт, то альтернативні варіанти популярного шоу.

А повноцінний фестиваль в Фастові збираються провести у 2021 році.

Як повідомляв портал "Коментарі", організатори щорічного київського музичного фестивалю RadioDay free open air прийняли рішення перенести захід у 2020 році через поширення пандемії коронавірусу Covid-19.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися