Про літак Ан-225 "Мрія" намалювали мультфільм (ВІДЕО)

Авторки зворушливих кадрів обіцяють продовження

У державному підприємстві "Антонов" оприлюднили зворушливий мультфільм про легендарний український літак Ан-225 "Мрія", який був знищений російськими окупантами під час бомбардувань аеропорту у Гостомелі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу держпідприємства.

Авторками мультфільму є сестри з Кривого Рогу Оля Ткач та Юля Ткач. Ці кадри про те, що українську "Мрію" неможливо знищити і цей величний залізний птах ще злетить високо. Музикальне супроводження — гімн України.

У держпідприємстві "Антонов" щиро подякували за підтримку всім, хто не байдужий до історії та майбутнього авіації в Україні. Авторки мультфільму вже пообіцяли створити про Ан-225 "Мрія" ще один мультик.


Нагадаємо, саме в аеропорті Гостомелю тривали найзапекліші бойові дії під час оборони Києва. Злітні смуги цього летовища російські окупанти планували використати для висадки великої кількості десанту та броньованої техніки, але українські військові завадили цим планам. Зараз аеропорт Гостомеля повністю під контролем ЗСУ. Найбільший у світі літак Ан-225 "Мрия" був знищений під час авіаобстрілів 27 лютого. Зараз в Гостомелі на місці знищення легендарного українського літака проводять слідчі дії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися