Київський метрополітен стане приймати непотрібні книги

Для того щоб поділитися своєю бібліотекою, необхідно віднести книги в Музей метрополітену

Адміністрація "Київського метрополітену" вирішила приєднатися до незвичайної громадської ініціативи. Працівники метро вирішили допомогти активістам зібрати книги для передачі їх тим, кому вони потрібніші. Про це повідомила пресслужба столичного метрополітену у своїй сторінці в Facebook.

"У вас є книги, які вам давно залишили на зберігання, але не забрали, ваші дитячі книги або бібліотека дідуся, або бабусі. Вони займають місце, ви їх не читаєте і не знаєте, що з ними робити. Було б чудово віднести їх туди, де б вони були потрібні", - сказали в столичній підземці.

Будь-який бажаючий може розібрати свої книжкові полиці та принести книги в Музей метро. Після сортування книжки отримають нове життя. Частина книг знайде своїх нових господарів у селах, частина з них "піде по руках" - в метро запускають полки буккросингу. Для цього потрібно: провести вдома книжкову ревізію, відвідати адміністрацію метрополітену, залишити там книги, вибрати собі цікаву книгу на полиці. Охочих взяти участь у соціальній ініціативі чекають в Музеї метрополітену на станції "Політехнічний інститут".

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві з'явився книжковий магазин на колесах - в столиці почав роботу книжковий магазин, який буде доставляти книги на будь-який вказану адресу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися