У Києві відкрився для екскурсій Музей води

Графік роботи закладу та вартість квитків

У Києві Водно-інформаційний центр (Музей води) з 13 травня відновив екскурсійну роботу в тестовому режимі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

"Колектив Водно-інформаційного центру радий зробити свій посильний внесок в покращення емоційного стану, психологічну адаптацію до умов сьогодення та демонстрацію непохитної впевненості кожного з нас в найшвидшому поверненні до мирного життя", — йдеться в повідомленні Музею води.

Музей води відкритий для відвідувачів щодня у будні з 10:00 до 17:00 та у вихідні з 10:00 до 18:00. В понеділок та вівторок заклад не працює та проводить санітарні дні. Музей води розташований на вулиці Михайла Грушевського, 1-В. Вартість дорослого квитка становить 80 гривень, дитячого — 60 гривень. Діти віком до шести років у супроводі батьків безкоштовно можуть відвідати музей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 14 травня відновлює роботу музей "Золоті ворота". Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві та Київській області змінюється час комендантської години. Київський міський голова Віталій Кличко розповів, що зміни тривалості комендантської години набудуть чинності з неділі, 15 травня. Також у столиці продовжать роботу громадського транспорту.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися