Арестович прокоментував можливість нового нападу на Київ

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович прокоментував можливість нового наступу російських окупантів на українську столицю з півночі

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович прокоментував можливість нового наступу російських окупантів на українську столицю із півночі. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав в інтерв'ю відомому блогеру та адвокату Марку Фейгіну.

За його словами, на даний момент немає ознак формування нового ударного угруповання російських військ на північних кордонах України немає, війська, які підтягують окупанти, потрібні скоріше для прикриття кордону. Водночас Арестович заявив, що від російського командування можна очікувати будь-чого і воно може ухвалити подібне рішення.

Радник Єрмака заявив, що якщо росіяни спробують знову піти на Київ, то зазнають ще однієї поразки, адже в перший наступ Збройні Сили України знищили найбоєздатніші кадрові частини, а вдруге окупанти зможуть погнати небоєздатних "напіврезервістів".

Нагадаємо, що раніше глава Київської військової адміністрації генерал Микола Жирнов розповів, чи зберігається загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною.

Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

31 травня 2022, 09:57

уберите это чмо. Ароестович уже всех достал...

Семен Семенович

31 травня 2022, 09:40

АУУУУУУУУУ Арестович почему их никто не услышал , ведь у них опыт и знания ?

Семен Семенович

31 травня 2022, 09:38

https://www.youtube.com/watch?v=fWleybxO2JY

Семен Семенович

31 травня 2022, 09:36

Почему оркам дали так близко приблизится к Киеву и нанести такие разрушения ,убийства , изнасилования и мародерства ? Ведь Британская разведка и воины АТО предупреждали еще с 2021 года? И раздать оружие , окапываться и начать уничтожать орков в Чернобыльских лесах было бы более безопасней для граждан Украины ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися