У Києві поліція працює в посиленому режимі: знаємо чому

Поліцейські будуть патрулювати Київ спільно з бійцями Нацгвардії

У столиці пройде низка масових заходів, у зв'язку з чим поліція посилила заходи безпеки. Поліцейські заступили на посилене чергування. До патрулювання вулиць міста залучили також військовослужбовців Національної гвардії. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці зазначають, що в центральній частині Києва анонсовано проведення кількох масових акцій, зокрема, біля адміністративних будівель органів державної влади.

"Для забезпечення громадської безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування в посиленому режимі", - повідомили в поліції.

Силовики просять організаторів і учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ізраїль направить в Україну своїх поліцейських на підмогу українським колегам під час святкування Рош-ха-Шана в Умані хасидами-паломниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися