Полетіли: з Києва в Будапешт за десять євро

Злітати в Будапешт буде коштувати дешевше, ніж поїздом до Одеси

Для того, щоб відновитися після карантину, авіаперевізники йдуть на безпрецедентні акції. Так, про мегарозпродаж оголосив лоукостер Ryanair. Авіаперевізник продає квитки в Угорщину за рекордно низькими цінами. З 25 жовтня злітати з Києва в Будапешт буде дешевше, ніж доїхати на поїзді до Одеси. Кияни можуть взяти квиток на літак до Будапешта всього за 10 євро, повідомляє avianews.

Рейси виконуватимуться щотижня по понеділках, четвергах, п'ятницях і вихідним в другій половині дня і ввечері. Найнижча ціна встановлена на перші три рейси - 25, 26 і 29 жовтня. Далі компанія підніме ціни - з 30 жовтня вартість перельоту складе 17 євро.

За фактом, перевезенням пасажирів займеться польська дочірня компанія Ryanair, Buzz. Час у дорозі становитиме менш як дві години в одну сторону.

Картину трохи псує той факт, що українцям на даний момент поки не можна в Угорщину.

Виключне право на перетин кордону мають тільки певні категорії наших громадян, включно з родичами жителів Угорщини, людей з дозволом на постійне і тимчасове місце проживання, дипломатів, спортсменів, які там працюють, і інших. Можливо, до кінця жовтня цей заборона піде в минуле.

Як повідомляв портал "Коментарі", в сезон зимової навігації, який стартує 25 жовтня, літаки компанії Air France літатимуть між Києвом і Парижем по четвергах, суботах і неділях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися