"Укрзалізниця" запустила поїзд із кінотеатром із Києва: подробиці (Фото)

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила швидкісні потяги з української столиці до Вінниці та Чернігова з обладнаним дитячим кінотеатром

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила швидкісні потяги з української столиці до Вінниці та Чернігова з обладнаним дитячим кінотеатром. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії на своїх сторінках у соціальних мережах.

Відомо, що йдеться про поїзд Інтерсіті з дитячим кінотеатром, який почав курсувати вперше від початку масштабного вторгнення Росії 24 лютого. Після початку повномасштабної війни кінотеатр у поїзді був тимчасово демонтований, щоб організувати евакуацію із фронтових міст.

Поїзд із дитячим кінотеатром курсуватиме з Києва до Чернігова та Вінниці, а доступ до нього отримуватимуть усі діти, незалежно від класу місць.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" відновлює регулярне курсування поїзда сполученням Київ–Черкаси — поїзди почнуть курсувати з 8 червня вперше за два роки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії у соціальних мережах.

Відомо, що вперше за останні два роки УЗ відновлює залізничне сполучення між Черкасами та українською столицею. Поїзд під номером 782/781 Київ–Черкаси їздитиме шість днів на тиждень, крім вівторка, починаючи з 8 червня.

Склад вирушатиме зі станції у Черкасах о 06:30 та прибуватиме до столиці об 11:01, у зворотному напрямку поїзд висуватиметься о 15:05 та прибуватиме до Черкас о 19:30.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися