"Укрзалізниця" повідомила про затримку київських поїздів (Список)

Державна компанія "Укрзалізниця" повідомила про затримку лав поїздів через українську столицю через обстріл залізничної інфраструктури на території Львівської області

Державна компанія "Укрзалізниця" повідомила про затримку поїздів через українську столицю через обстріл залізничної інфраструктури на території Львівської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії у соціальних мережах.

Відомо, що через обстріл інфраструктури у Стрийському районі Львівської області ввечері 1 червня затримуються потяги під номерами 13 сполученням Київ-Солотвине, №96 сполученням Рахів-Київ, №95 сполученням Київ-Рахів, №43 сполученням Івано-Франківськ-Київ, № 14 сполученням Солотвино-Київ та №29 сполученням Київ–Ужгород.

В УЗ зазначили, що ситуація контролюється, а небезпеки для пасажирів наразі немає.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" відновлює регулярне курсування поїзда сполученням Київ–Черкаси — поїзди почнуть курсувати з 8 червня вперше за два роки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії у соціальних мережах.

Відомо, що вперше за останні два роки УЗ відновлює залізничне сполучення між Черкасами та українською столицею. Поїзд під номером 782/781 Київ–Черкаси їздитиме шість днів на тиждень, крім вівторка, починаючи з 8 червня.

Склад вирушатиме зі станції у Черкасах о 06:30 та прибуватиме до столиці об 11:01, у зворотному напрямку поїзд висуватиметься о 15:05 та прибуватиме до Черкас о 19:30.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися