У МВС розповіли про ризики та небезпеки для Києва: подробиці

Заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін розповів про ризики та небезпеки для української столиці після вигнання російських окупантів з Київської області

Заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін розповів про ризики та небезпеки для української столиці після вигнання російських окупантів із Київської області. Про це стало відомо із інтерв'ю чиновника, яке опублікували журналісти видання РБК-Україна.

За його словами, навіть після закінчення війни виключати загрози атаки на столицю не можна, тому що у нашої країни довкола дуже агресивні сусіди. Він зазначив, що сьогодні у Києві стало спокійніше, проте для міста існують ризики та загрози.

Головним ризиком Єнін назвав ракетні удари з боку Росії, хоча столиця є одним із найбільш захищених з повітря міст. Залишаються також наслідки тимчасової окупації, включаючи диверсійні групи, також можливе зростання злочинності.

Нагадаємо, що у Києві досі зберігається загроза ракетного обстрілу з боку Росії. Війна продовжується, тому не потрібно нехтувати сигналами повітряної тривоги. Киянам рано розслаблюватися. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив прес-офіцер 112-ї київської бригади територіальної оборони Андрій Ковальов в ефірі телемарафону новин.

"Для Києва існує загроза, насамперед – загроза терористичних обстрілів з боку Росії балістичними та крилатими ракетами", - зазначив Ковальов.

Пресофіцер тероборони додав, що російські військові можуть спробувати відкрити другий фронт на київському напрямку. Однак Україна, з огляду на помилки перших місяців війни, готова тепер до оборони столиці завдяки величезній кількості сил та засобів захисту Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися