У Києві відкриють ТРЦ "Ретровілль" на Виноградарі: коли почнеться робота

У Подільському районі української столиці на Виноградарі незабаром відкриють торгово-розважальний центр "Ретровілль", який серйозно постраждав від обстрілу російських окупантів

У Подільському районі української столиці на Виноградарі незабаром відкриють торговельно-розважальний центр "Ретровілль", який серйозно постраждав від обстрілу російських окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба торгового центру у соціальних мережах.

Відомо, що торговий центр буде відкрито 15 червня, відкривши свої двері для відвідувачів. Внаслідок серйозного обстрілу російськими окупантами було пошкоджено офісні будівлі, спортивний центр, фасад та один із входів.

Під час знаходження російських військ у Київській області окупанти вдарили по торговому центру балістичною ракетою.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці відновили роботу торговельно-розважального центру "Respublika Park" у Голосіївському районі. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби торгового центру.

З 24 квітня ТРЦ працюватиме щодня за зміненим графіком – інтервал становить 8 годин – з 11:00 до 19:00. Також у торговому центрі запрацював супермаркет "Сільпо", який працюватиме з 09:00 до 21:00.

Також працюють магазини з продажу одягу, побутової техніки, ресторани, кафе та кінотеатр. У ТРЦ зробили безкоштовний паркінг та відкрили пункт вакцинації від коронавірусу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

5 червня 2022, 22:15

Этот торговый центр , чтобы заново отстроить , то надо 1 - 2 года , не меньше .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися