У Гостомелі розпочнуть відновлення військового містечка

Інфраструктура та будинки вщент зруйновані

У Гостомелі створюють робочу групу, яка кожного дня буде займатися відновленням військового містечка. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Місто Гостомель, військове містечко, всім відоме своїми великими руйнуваннями. Відоме тим, що тут знаходились декілька тисяч російських військовослужбовців. Територія повністю знищена, зруйновані будинки, де жили військові" — сказав Кулеба.

За його словами, у Гостомелі провели робочу нараду, під час якої вирішили створити робочу групу, яка займатиметься відновленням військового містечка та міста в цілому.

"Залишилось два будинки, куди повертаються люди. На сьогоднішній день вирішено питання з електроенергією, але серйозна проблема з водопостачанням, з газопостачанням, ну, й в принципі в умовах життя, тому що в таких умовах жити неможливо. Тим не менш, будемо все відновлювати. Все буде Україна", — заявив голова Київської обласної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі внаслідок ракетних ударів по аеродрому в перші дні повномасштабного воєнного вторгнення російської армії сотні родин залишились без житла. У державному підприємстві "Антонов" планують відновити дві пошкоджені багатоповерхівки, збудовані для співробітників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися