У Києві можна подивитись на знищену техніку російських окупантів (ВІДЕО)

Експозиція просто неба знаходиться у центрі столиці

У центрі Києва просто неба працює виставка знищеної техніки російських окупантів. Про особливості та суспільну важливість експозиції розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

Експозицію знищеної бойової техніки російських окупантів відкрили наприкінці минулого тижня на Михайлівській площі Києва. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський пояснив таке рішення великим суспільним інтересом. Тут і зараз можна побачити в якості експонатів спалені російські танки, БМП та інше вороже обладнання.

"Північний напрямок показав небоєздатність Російської Федерації. Вони хотіли за три дні взяти Київ тими силами, якими вони висадились. Їхня славетна броня, як вони кажуть, пробивається навіть нашими кулеметами", — прокоментував експозицію головний сержант 4-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України Станіслав Петряков.

Нацгвардієць — один з тих, хто відбивав атаки російських окупантів в Гостомелі, коли ворог намагався захопити Київ. На відкритті експозиції він показував відвідувачам знищену ворожу техніку та ділився спогадами про оборону столиці. Організувати аналогічні виставки зі знищеною технікою росіян планують й в інших містах України. Також планують зробити подібні експозиції за кордоном, щоб показати іноземцям, що таке справжня війна. Перемовини вже ведуть з цього приводу з десятьма європейськими країнами.


Нагадаємо, розстріляних та закатованих російськими окупантами українців досі знаходять на Київщині. В регіоні вже ексгумували понад 1300 тіл мирних жителів та кожного дня ці роботи тривають. Особи понад двох сотень загиблих людей ще не встановлені.

Дивіться також відео, як з Київського моря дістали ще один збитий російський вертоліт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

5 червня 2022, 13:06

Для наглядности экспозиции, прошу обязательно добавить пробитые 20- килограммовые "бронефуфайки" орков и 80-летние жестяные каски в чехлах тактических шлемов. Это будет "ближе к телу" для врага:)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися