У Києві продовжують розбирати завали на ДВРЗ після ракетної атаки (Фото)

В українській столиці фахівці продовжують розбирати завали на Дарницькому вагоноремонтному заводі, який потрапив під ракетний удар російських окупантів уранці, 5 червня

В українській столиці фахівці продовжують розбирати завали на Дарницькому вагоноремонтному заводі, який потрапив під ракетний удар російських окупантів уранці, 5 червня. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, у Дарницькому та Дніпровському районах української столиці продовжують працювати фахівці, які ліквідують наслідки ракетного удару. На щастя, жертв від атаки окупантів немає, одного постраждалого госпіталізували.

Нагадаємо, що в Києві в результаті ракетного обстрілу російських окупантів знищено три виробничі цехи Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ). Про це журналістам розповів член правління АТ "Укрзалізниця" Євген Шрамко, передають "Коментарі".

В "Укрзалізниці" вирішили показати журналістам і всьому світу знищене ворожими ракетами підприємство після брехливих заяв російських чиновників про нібито знаходження на ДВРЗ танків Т-72 та іншої бронетехніки .

"Дарницький вагоноремонтний завод здійснює ремонт рухомого складу "Укрзалізниці" для перевезення мирних вантажів. Друга важлива річ — виробляє мирні вагони, зокрема зерновози, що є важливим… Бомбосховище, яке знаходиться на заводі, ним користувалися люди з поряд розташованих будинків", — зазначив Шрамко .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися