По Дарницькому вагоноремонтному заводу у Києві вдарили чотири ракети (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в "Укрзалізниці"

Російські ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу (ДВРЗ) у Києві. Про обстріли столиці розповів голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін, передають "Коментарі".

За його словами, залізничну інфраструктуру обстрілюють постійно. У Дарницький вагоноремонтний завод, що знаходиться на лівому березі Києва, влучили чотири ворожих ракети, поранений залізничник.

"Вони б’ють по залізниці щодня, ми оперативно ремонтуємось і їдемо далі. Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. І оперативно приступили до ліквідації наслідків удару. Ми не робили ніяких публічних заяв про обстріли, тому що в цьому випадку рух пасажирських поїздів не затримувався", — заявив Камишін.

Керівник АТ "Укрзалізниця" відреагував на заяву російського Міноборони: "Вони вчергове збрехали, що ціль удару — "поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенные в корпусах вагоноремонтного предприятия". Офіційно заявляю — на території ДВРЗ немає військової техніки".

Камишін пояснив, чому ворожі ракети вдарили саме по ДВРЗ: "Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції".

Голова правління "Укрзалізниці" також запросив на місце обстрілів ДВРЗ журналістів, щоб показати усьому світу, що справжня ціль окупантів — економіка України та мирне населення. Росіяни намагають перекрити Україні можливість експортувати українську продукцію на Захід, підсумував Камишін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждалі. По столиці нанесли ракетні удари, внаслідок чого почалися пожежі. На місцях обстрілів працюють відповідні служби. Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко уточнив, що в Києві ворожі ракети завдали ударів по об'єктах залізничної інфраструктури.

В компанії "Енергоатом" оприлюднили фото крилатої ракети російських окупантів, що пролетіла в напрямку Києва критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. У підприємстві також зробили заяву щодо акту ядерного тероризму.

Нагадаємо, на Київщині сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Ворожа ракета збита вранці над Обухівським районом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися