Ракета, випущена по Києву, могла спричинити ядерну катастрофу (ФОТО)

Снаряд пролетів критично низько над АЕС

В компанії "Енергоатом" оприлюднили фото крилатої ракети російських окупантів, що пролетіла в напрямку Києва критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. У підприємстві також зробили заяву щодо акту ядерного тероризму, передають "Коментарі".

"Росія вчинила черговий акт ядерного тероризму – о 5:30 ранку російська крилата ракета, схожа на ракету типу "Калібр", пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС. Ймовірно, ця ракета була випущена в бік Києва, де сьогодні з ранку пролунали вибухи", — заявили в компанії "Енергоатом".

У держпідприємстві наголосили, що РФ продовжує створювати загрози ядерній безпеці українських АЕС та загрожує усьому світу новою ядерною катастрофою: "Рашисти досі не розуміють, що навіть найменший уламок ракети, який може потрапити у працюючий енергоблок, може спричинити ядерну катастрофу та витік радіації".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждалі. По столиці нанесли ракетні удари, внаслідок чого почалися пожежі. На місцях обстрілів працюють відповідні служби. Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко уточнив, що в Києві ворожі ракети завдали ударів по об'єктах залізничної інфраструктури.

Нагадаємо, на Київщині сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Ворожа ракета збита вранці над Обухівським районом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися