У метро Києва змінили інтервал руху поїздів: подробиці

В українській столиці змінили інтервал руху рухомого складу у київському метрополітені

В українській столиці змінили інтервал руху рухомого складу в київському метрополітені — йдеться про піковий і міжпіковий годинник курсування. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що інтервал руху поїздів у метрополітені скоротили до 4-5 хвилин на годину-пік, у міжпіковий годинник поїзди ходитимуть раз на 8-10 хвилин. Також були відкриті другі вестибюлі на станціях метро "Дарниця" та "Видубичі". На станціях метро "Осокорки" та "Лісова" роботу вестибюлів буде змінено.

Потяги продовжують курсувати без зупинки повз станції "Хрещатик", "Дніпро", "Гідропарк" та "Майдан Незалежності". Пересадковий вузол "Хрещатик" – "Майдан Незалежності" залишається закритим для пасажирів.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги метро у Києві працює також як укриття. Щоб перечекати повітряну тривогу у метрополітені, необхідно у контролера пройти через турнікет, не сплачуючи за проїзд. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Поворозник заявив, що люди, які планують скористатися метро як транспортом, мають пройти через інші турнікети та сплатити за проїзд.

"На вході на станцію поліція перевіряє документи. І ще нагадаю, що у разі повітряної тривоги рух на відкритих ділянках зупиняється", - повідомив перший заступник голови КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися