У Києві на Михайлівській площі виставили російську систему ППО "Панцир" (Фото)

У центральній частині української столиці на Михайлівській площі оновили виставку знищеної російської техніки - йдеться про систему протиповітряної оборони "Панцир-С1"

У центральній частині української столиці на Михайлівській площі оновили виставку знищеної російської техніки - йдеться про систему протиповітряної оборони "Панцир-С1". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало видання "Армія інформ".

Відомо, що на Михайлівській площі, крім знищених російських танків, бойових машин піхоти та артилерії додали систему ППО російських окупантів. Йдеться про комплекс ППО "Панцир-С1", який привезли із Чернігівської області.

Даний комплекс призначений для знищення повітряних цілей з досяжністю по висоті 15 кілометрів і 20 кілометрів за дальністю.

Нагадаємо, що в центрі Києва просто неба працює виставка знищеної техніки російських окупантів. Про особливості та громадську важливість експозиції розповіли у Міністерстві внутрішніх справ України.

Експозицію знищеної бойової техніки російських окупантів відкрили наприкінці минулого тижня на Михайлівській площі Києва. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський пояснив це рішення величезним суспільним інтересом. Тут і зараз можна побачити як експонати спалені російські танки, БМП та інше вороже обладнання.

"Північний напрямок показав небоєздатність Російської Федерації. Вони хотіли за три дні взяти Київ тими силами, якими вони висадилися. Їхня "славна" броня, як вони кажуть, пробивається навіть нашими кулеметами", - прокоментував експозицію головний сержант 4-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України Станіслав Петряков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ара

7 червня 2022, 22:49

Посадили бы туда пару русских трупов и получился бы парк трофеев, как у азеров в Баку. Правильно говорят , что собака от собаки либо лаять научится, либо кусать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися