Автобус Київ–Переяслав змінив графік руху: подробиці

На території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ–Переяслав — в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки"

На території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ-Переяслав - в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Переяслав City".

Відомо, що з 8 червня на автобусному маршруті Переяслав-Хмельницький - станція метро "Позняки" вкотре збільшує кількість відправлень. Графік руху буде наступним - АС Переяслав біля АТБ (05:00 - 19:00) - метро "Позняки" (07:30-21:30), Дівчатка-1 - метро "Позняки", відправлення з Девичек о 06:00, з Києва – о 19:00.

Маршрутка Переяслав — Прістроми — Київ вирушатиме з Переяслава 05:00, з Києва до Прістроми — о 18:00. Дем'янці — Київ вирушатиме з Дем'янці о 06:00 та 15:15, з Києва до Дем'янці — о 08:30 та 18:00.

Нагадаємо, що з 26 травня відновив свою роботу автобус №20, що рухається маршрутом Ірпінь-Гостомель. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на телеграм-каналі Ірпінської міської ради.

"Маршрут складатиметься з наступних зупинок: автостанція вул. Северинівська – вул. Гостомельське шосе – вул. Чкалова – траса Київ-Ковель (Варшавка) – вул. Свято-Покровська (Кимерка). Рух стартує о 6.15, а закінчується – о 19.00 в годину", - йдеться у повідомленні Ірпінської міської ради.

Київська область поступово оживає після російської окупації. Автомаршрути планують ущільнювати з огляду на кількість пасажирів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися