У Бучі та районі окупанти вбили понад 1100 осіб: більшість – чоловіки

У Бучі Київської області та Бучанському районі регіону виявили понад 1100 тіл убитих мирних жителів, більшість із яких є чоловіками

У Бучі Київської області та Бучанському районі регіону виявили понад 1100 тіл убитих мирних жителів, більшість із яких є чоловіками. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Відомо, що у Бучанському районі російські окупанти вбили 1137 українців, безпосередньо у Бучі було вбито 461 особу. Більшість убитих є чоловіками, частина мали кульові поранення, мирно-вибухові ушкодження, частина тіл згоріла.

У Національній поліції України вже встановили кілька окупантів, які вбивали та катували людей у Бучі та районі.

Нагадаємо, що Буча ухвалила угоди про співпрацю та партнерство ще з чотирма європейськими містами. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на офіційній сторінці Бучанської міської ради у Фейсбуці.

У повідомленні наголошується, що відновлювати Бучу, згідно з укладеною Угодою про співпрацю та партнерство, будуть чотири європейські міста: місто Бергамо (Республіка Італія), місто Кашкайш (Республіка Португалія), місто Бергіш-Гладбах (Федеративна Республіка Німеччина), місто Кочов'є (Республіка Словенія ) ).

Мер Бучі під час засідання наголосив, що друзі пізнаються у біді та висловив подяку за підтримку України та Бучі у ці складні часи.

"Буча має партнерські відносини з кількома європейськими містами: Пщиною та Тушином (Польська Республіка) та Палангою (Литовська Республіка), муніципалітети яких спільно з жителями одними з перших організували збір та доставку гуманітарних вантажів", - додали в повідомленні Бучанської міської ради.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися