У Києві відновили роботу Музею історії туалету: графік

В українській столиці відновили роботу Київського Музею історії туалету – відвідувачі зможуть пройти екскурсію з професіоналами, а також переглянути спеціальні відео у кінозалі

В українській столиці відновили роботу Київського Музею історії туалету – відвідувачі зможуть пройти екскурсію з професіоналами, а також переглянути спеціальні відео у кінозалі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба музею на офіційному сайті.

Відомо, що з 10 червня музей працюватиме з п'ятниці до неділі з 10:00 до 18:00. Екскурсії будуть проводитись з 10:00 до 17:00. Повний квиток коштуватиме 120 гривень, а пільговий – 60 гривень. Для переселенців діє знижка 50%, після екскурсії можна купити квест для всієї родини.

Нагадаємо, що у колишній будівлі посольства США у Києві заплановано відкриття музею сучасного мистецтва українського художника Івана Марчука. Як повідомляють "Коментарі", про це свідчить указ президента Володимира Зеленського.

Будівлю, де буде музей, буде передано Міністерству культури. Міністерство має облаштувати там музейно-культурний центр сучасного мистецтва Івана Марчука.

Будівлю майбутнього музею, що знаходиться у Шевченківському районі Києва на вулиці Володимира Винниченка, 10, відключили від інженерних мереж, і тепер на нього чекає реконструкція. Раніше, з 1992 до 2012 року, у цьому будинку працювало посольство США.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися