У Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов

В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів

В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов.

За його словами, у Києві триває дія комендантської години, обмеження діють з 23:00 до 05:00. В даний проміжок часу заборонено виходити з будинків та пересуватися вулицями без спеціальних перепусток.

Жирнов зазначив, що диверсійні групи противника продовжують діяти на території міста, а доки триває війна, загроза для столиці нікуди не зникла.

Нагадаємо, що раніше Жирнов розповів, чи є загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської ВЦА.

За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною.

Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися