У КМДА розповіли, скільки місць вже зайнято у перших класах Києва

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, скільки місць уже зайнято у перших класах української столиці.

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, скільки місць уже зайнято у перших класах української столиці – на сьогоднішній день перші класи заповнені вже на 80%. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

За словами чиновника, понад 80% місць у перших класах було зайнято, насамперед було прийнято дітей пільгових категорій. З 2 червня розпочато документів на вільні місця.

Мондрієвський зазначив, що подання документів дозволили в електронному вигляді через пошту чи скан-копії. Процес зарахування продовжується до 23 серпня.

Нагадаємо, що навчальні заклади Києва працюватимуть у дистанційному форматі до кінця навчального року. ДПА цього року скасували.

"Рішення про відновлення навчання було прийнято як для продовження освітнього процесу, так і для того, щоб зайняти дітей та відвернути їх від війни. Складання державної підсумкової атестації за рішенням МОН України цього року скасовано", - наголосив заступник голови КМДА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа : у ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі вдалося врятувати 5 людей та евакуювати 98 людей. Повідомляється, що жертв та постраждалих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися