На Фастів: в Києві оновили приміську електричку

Приміська електричка отримала друге життя - встановили навіть систему відеонагляду

На Київський електровагоноремонтний завод модернізували електропоїзд, який займеться перевезенням пасажирів з Києва до Фастова. Про це розповіли в "Укрзалізниці", передає "Вечірній Київ".

Так, новий оновлений поїзд складається з восьми вагонів. У них встановили нові дивани, вікна, оновили санвузли. Тепер пасажири можуть скористатися  прямим зв'язком з машиністом. Потяг отримав сучасне освітлення - прожектори і ліхтарі в ньому на диодній основі. Поїзд для безпеки пасажирів вирішили також обладнати пожежною сигналізацією та системами відеоконтролю.

На думку керівництва "Укрзалізниці", Київський електровагоноремонтний завод здатний поставляти вітчизняні потяги для компанії. Приміські поїзди потребують серйозного оновлення, відзначили в УЗ.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" запустила пробний пілотний проект з забезпечення охорони в пасажирських поїздах міжобласного сполучення. Відомо, що перші 40 силовиків будуть супроводжувати 10 складів по найбільш популярних напрямках. Також зараз у вагонах, які пройшли реконструкцію і відновні роботи, встановлюються камери відеофіксації, які також допоможуть виявляти правопорушників і допоможуть в отриманні матеріалів для слідства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися