Монастирський не виключив повторного наступу Росії на Київ

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський не відкидає повторного наступу російських окупантів на українську столицю

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський не відкидає повторного наступу російських окупантів на українську столицю, а тому в регіоні активно зміцнюють оборону. Про це стало відомо із інтерв'ю глави МВС, яке він дав журналістам видання The Guardian.

За його словами, на сьогодні українське військове командування та інші силові органи готуються до посиленої оборони області. Він зазначив, що сьогодні загрози повторного наступу на Київ немає, проте ніхто не знає, які сценарії будуть завтра. Саме тому продовжується серйозна підготовка ліній оборони та військ, які залишаються у столичному регіоні.

Нагадаємо, що раніше заступник міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що українська столиця залишається основною метою російських окупантів, постійно перебуваючи під загрозою атак. Про це стало відомо із її коментаря, який вона дала журналістам в ефірі національного телемарафону.

За її словами, Київ перебуває під постійною загрозою з боку російських загарбників. Вона зауважила, що з різних причин люди продовжують повертатися до столиці, проте необхідно пам'ятати, що війна з Росією сьогодні перебуває у гарячій фазі, а Київ був і буде головним циклом окупантів.

Джерело: https://www.theguardian.com


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися