У Києві відновили роботу сім кінотеатрів (Список)

В українській столиці з початку повномасштабного вторгнення Росії відновили роботу семи комунальних кінотеатрів

В українській столиці з початку повномасштабного вторгнення Росії відновили роботу семи комунальних кінотеатрів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської ради.

Відомо, що йдеться про відкриття кінотеатрів "Флоренція", "Лейпциг", "імені Шевченка", "Старт", "Факел", "Ліра" та "Промінь". Депутат Київради Вікторія Муха заявила, що комунальне підприємство "Київкінофільм" організовує роботу кінотеатрів, щоб зберегти їхнє майно та забезпечити безпеку.

Нагадаємо, що раніше державна компанія "Укрзалізниця" запустила швидкісні потяги з української столиці до Вінниці та Чернігова з обладнаним дитячим кінотеатром. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії на своїх сторінках у соціальних мережах.

Відомо, що йдеться про поїзд Інтерсіті з дитячим кінотеатром, який почав курсувати вперше від початку масштабного вторгнення Росії 24 лютого. Після початку повномасштабної війни кінотеатр у поїзді був тимчасово демонтований, щоб організувати евакуацію із фронтових міст.

Поїзд із дитячим кінотеатром курсуватиме з Києва до Чернігова та Вінниці, а доступ до нього отримуватимуть усі діти, незалежно від класу місць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися