До Київської області переїхало 10 підприємств із зони бойових дій: подробиці

На територію Київської області перевезли 10 підприємств із міст, які розташовані у зоні бойових дій

На територію Київської області перевезли 10 підприємств із міст, які розташовані у зоні бойових дій. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, на Київщині припинили діяльність майже 4500 суб'єктів господарства, близько 90% підприємств у регіоні вже відновили свою роботу, проте не на повну потужність.

Столичний регіон бере участь у релокації підприємств із зони бойових дій.

Нагадаємо, що на території Фастівського району Київської області планують побудувати новий індустріальний парк на 1400 робочих місць - там зосередять компанії, що спеціалізуються на агропромисловості та машинобудуванні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що промисловий хаб матиме площу приблизно 23 гектари, підприємства зможуть користуватися фінансуванням з боку уряду.

Наголошується, що у воєнний час подібні парки створюються не тільки для появи нових підприємств, а й для перенесення заводів із областей, охоплених бойовими діями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися