У Києві тимчасово припустять головний прапор України біля Батьківщини-матері — КМДА

Головний прапор України тимчасово розташований на Печерських пагорбах української столиці тимчасово припустять для проведення планових робіт

Головний прапор України тимчасово розташований на Печерських пагорбах української столиці тимчасово приспустять для проведення планових робіт. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що прапор буде приспущено для заміни полотна на нове, а також через посилений вітер. Піднімуть прапор 15 червня. Зазначається, що попереднє полотно було пошкоджене, а за прогнозами синоптиків, вітер протягом доби досягатиме швидкості 50 кілометрів на годину.

Як повідомляли "Коментарі",   5 березня у Києві оновили головний прапор України, встановлений на схилі Дніпра біля "Батьківщини-матері".

"Столиця, і в умовах військового стану та російського вторгнення, продовжує дбати про стан та належний вигляд найбільшого, головного прапора України. Міські служби здійснили планові роботи із заміни полотнища Головного прапора новим. Прапор майорить над столицею!" – заявив мер Києва Віталій Кличко.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Никита

16 червня 2022, 13:39

Как актуальна новость была бы, если бы не с опозданием на несколько дней. ПОЗОР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися