Під Києвом заборонили купання у Дніпрі та Стугні: причина

На території Київської області заборонили купання у водах річок Дніпро та Стугна

На території Київської області заборонили купання у водах річок Дніпро та Стугна – причиною стала непридатність води в акваторіях водойм. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Української територіальної громади у соціальних мережах.

Відомо, що у місті Українка виконавчий комітет міської ради попередив про небезпеку купання у Дніпрі та Стугні в межах населеного пункту.

Повідомляється, що станом на 8 червня на центральному пляжі Дніпра в Українці та міському пляжі на вулиці Вишнева вода не відповідає державним санітарним нормам. Мешканців закликали утриматись від купання.

Нагадаємо, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили нові локації для сімейного відпочинку.

Запрацювали локації, яких у захваті і дорослі, і діти. Це "Планета метеликів" та Animal Park. У цих зонах відпочинку можна побачити неймовірно красивих метеликів та милих тварин.

"Планета метеликів" працює щодня з 10:00 до 19:00 у павільйоні комплексу "Експоцентр Україна" №11А. Вартість відвідування для дорослих складає 150 гривень, дитячий квиток – 140 гривень.

Відвідати Animal Park на ВДНГ можна у будні з 10:00 до 19:00, а у вихідні — з 10:00 до 20:00. Вартість дорослого квитка 175 чи 180 гривень (безготівковий чи готівковий розрахунок відповідно). Для дітей від трьох до семи років – 115 та 120 гривень (безготівковий або готівковий розрахунок відповідно).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися