До Києва доставили ще 64 тіла загиблих захисників "Азовсталі"

В українську столицю доставили ще 64 загиблих із "Азовсталі", які віддали життя при обороні Маріуполя

В українську столицю доставили ще 64 загиблих із "Азовсталі", які віддали життя при обороні Маріуполя — тіла Україна отримала в рамках обміну із супротивником, який стався на території Запорізької області. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала патронатна служба полку "Азов".

Відомо, що тіла загиблих будуть розподілені у моргах у Київській обласній лікарні, а також у Бучі та Вишгороді. На сьогоднішній день немає об'єктивних даних про те, скільки серед них загиблих бійців полку "Азов" та інших військових підрозділів, які загинули під час захисту Маріуполя.

Про порядок упізнання патронажна служба "Азова" повідомить родичів у найближчі кілька діб.

Нагадаємо, що раніше до Києва привезли тіла 58 загиблих героїв із "Азовсталі". Ховати захисників заплановано на Меморіалі загиблим героям "Азовсталі", який збудують на схилах Дніпра.

Така заява була зроблена в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

"Тіла ще 58 захисників "Азовсталі" привезли до Києва - четверо з них, ймовірно, служили в "Азові". Процесом пізнання займатиметься Патронатна служба полку "Азов"", - йдеться у повідомленні Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися