Проривався до Гостомелю: ЗСУ знищили відомого російського пропагандиста (Фото)

Збройні Сили України знищили відомого російського військового пропагандиста Сергія Постнова

Збройні Сили України знищили відомого російського військового пропагандиста Сергія Постнова, котрий брав участь у повномасштабному вторгненні Росії в Україну. Про це стало відомо із публікацій у російських пропагандистських ЗМІ.

Відомо, що йдеться про Сергія Постнова, який мав звання полковника та знімав пропагандистський контент для російських ресурсів. Зокрема, він проривався до Гостомелю з російською армією, а потім брав участь у захопленні населених пунктів на територіях Харківської та Луганської областей.

Нагадаємо, що у міністерстві оборони Сполучених Штатів Америки вважають, що російський диктатор Володимир Путін все ще хоче захопити всю територію України. Про це стало відомо із заяви заступника голови Пентагону з політичних питань Колін Кол, повідомляє видання Reuters.

За його словами, Володимир Путін все ще має плани захоплення значної території України, однак він зазначив, що російський диктатор не зможе досягти своєї мети.

Кол заявив, що росіяни можуть досягти деяких тактичних успіхів, проте не грандіозних, оскільки Україна продовжує відсічувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

15 червня 2022, 11:16

А что в Гостомеле до сих пор бои идут и прорывы случаются?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися