У Києві наносять нову дорожню розмітку на 60 вулицях: подробиці

В українській столиці наносять нову дорожню розмітку на 60 магістральних вулицях загальноміського та районного значення

В українській столиці наносять нову дорожню розмітку на 60 магістральних вулицях загальноміського та районного значення – процес нанесення продовжується і сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало видання "Вечірній Київ".

Відомо, що найближчими днями стартує робота щодо нанесення розмітки на Броварському проспекті, вулиці Мечникова. Також заплановано роботи на вулиці Ревуцького, вулиці Курнатовського, вулиці Березняківській, вулиці Софіївській, вулиці Герцена.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник заявив, що у місті наголошують на поновленні велосипедної розмітки, оскільки зростає кількість самокатів, велосипедів та іншим індивідуальним транспортом.

Нагадаємо, що в українській столиці на перехрестях доріг з'явилася нова дорожня розмітка - йдеться про розмітку на нерегульованих пішохідних переходах, де зебра була замінена пунктирними лініями.

Про це стало відомо із нових стандартів правил, які були введені в дію наприкінці 2021 року.

Відомо, що відповідно до змін на регульованих та нерегульованих пішохідних переходах наноситься дорожня розмітка 1.14.1. Цей вид розмітки називають "зеброю", вона замінить пунктирну лінію на краях пішохідного переходу, що покращить видимість для пішоходів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

15 червня 2022, 11:50

А ПОВОРОЗНИК - ВОР!!!!!

Киевлянин

15 червня 2022, 11:42

ЭТО ОБЫЧНАЯ РАБОТА ДОРОЖНЫХ СЛУЖБ. ОНИ ЗА ЭТО ЗАРПЛАТУ ПОЛУЧАЮТ. ЗАЧЕМ ВЫДАВАТЬ ЭТО КАК ЗА ДОСТИЖЕНИЕ??? В ЕВРОПЕ ЭТО ОБЫЧНО ИМЕТЬ РАЗМЕТКУ ПО ЕВРОПЕЙСКИМ СТАНДАРТАМ. А КАК ДОСТИЖЕНИЕ НАНОСИТЬ РАЗМЕТКУ МОЖЕТ ТОЛЬКО ЗИМБАБВЕ ИЛИ НИКАРАГУА И ТО ТАМ РАЗМЕТКА В СЕЛЕ ЛУЧШЕ ЧЕМ В КИЕВЕ))))))))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися