У Києві пропонують перейменувати вулицю на честь убитої активістки Катерини Гандзюк

В українській столиці пропонують перейменувати одну із вулиць Деснянського району на честь убитої активістки Катерини Гандзюк

В українській столиці пропонують перейменувати одну із вулиць Деснянського району на честь убитої активістки з Херсона Катерини Гандзюк. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на сторінках громадської ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" в соціальних мережах.

Відомо, що пропонується перейменувати на честь Гандзюк вулицю Біломорську, розташовану в Деснянському районі столиці. Підтримати цю ініціативу можна у додатку "Київ Цифровий".

Нагадаємо, що у Солом'янському районі української столиці хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого на війні з Росією активіста Романа Ратушного – йдеться про вулицю Волгоградську. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував киянин Роман Кулик у соціальних мережах.

За його словами, йдеться про перейменування вулиці Волгоградської, розташованої біля Протасового Яру в Києві. Роман Ратушний був головою громадської організації "Захистимо Протасів Яр" та боровся із забудовою зеленої зони.

Роман Ратушний загинув 9 червня у бою в районі Ізюма, він був розвідником у 93 бригаді. Це сталося під час перебування у розвіддозорі у складі бойової групи.

З моменту початку повномасштабного вторгнення Росії брав участь у боях під Києвом, а потім у складі 93 бригади звільняв Тростянець та воював у Сумській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

18 червня 2022, 20:01

Назвати ім'ям чорноротої, що розрулювала розборки в Херсоні, але її встигли вальнути першою? Навіщо це Києву?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися