Швидкісний трамвай з Борщагівки на вихідних курсувати не буде

Швидкісний трамвай у Києві тимчасово не працюватиме через ремонт на бульварі Кольцова

Ремонти доріг у Києві призводять до змін маршрутів, а то і зовсім тимчасового припинення руху. Так, жителів столичної Борщагівки попередили про те, що на вихідних буде змінений режим роботи швидкісного трамвая, який з'єднує віддалений район із залізничним вокзалом. Городян попередили про тимчасове закриття маршруту швидкісного трамвая №1 "Михайлівська Борщагівка - вул. Старовокзальна".

Згідно з повідомленням "Київпастранс", трамвай №1 припиняє курсувати в п'ятницю, 18 вересня, з 23:00. Уже в понеділок, 21 вересня, починаючи з 5:00 робота відновиться.

Час відправлення останніх трамваїв №1 18 вересня:

від Михайлівської Борщагівки - 21:37; 21:49;

від станції "Старовокзальна" - 22:19; 22:30.

Рішення тимчасово закрити маршрут пов'язано з проведенням ремонтних робіт на трамвайних коліях по бульвару Кольцова.

Варто відзначити, що рух трамвая №3 по маршруту "Станція "Ромена Ролана" станція "Старовокзальна" залишиться незмінним. Так що жителям Борщагівки можна буде поки що їздити на ньому.

Як повідомляв портал "Коментарі", в мікрорайоні ДВРЗ встановлять безшумні колії для трамваїв . Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

"Робота ведеться за технологією '' оксамитовий шлях '' з використанням безстикових спідниць і сучасних кріпильних комплексів, які мінімізують шум під час руху трамваїв", - зазначив Густєлєв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися