Київ захищає система ППО із штучним інтелектом — радник голови МВС

Радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смирнов заявив, що деякі системи протиповітряної оборони, які захищають українську столицю, мають штучний інтелект.

Радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смирнов заявив, що деякі системи протиповітряної оборони, які захищають українську столицю, мають штучний інтелект. Про це стало відомо з його коментаря, яке він дав журналістам в ефірі національного телемарафону.

За його словами, не всі системи ППО у столиці оснащені штучним інтелектом, але деякі мають таку систему. Він зазначив, що у системах ППО міжнародного зразка мають штучний інтелект і може працювати на випередження.

Нагадаємо, що раніше глава військової адміністрації Києва Микола Жирнов розповів, у якому стані знаходиться Київська протиповітряна оборона.

"Поки що ППО у такому стані, який дозволяє виконувати завдання з оборони столиці. З кожним днем ця система збільшується та міцніє. Ви можете відстежити за кількістю розгромленої ворожої авіації та ракет. Ворог розуміє, що над Києвом краще не літати, бо знає, що тут на нього чекають сюрпризи у кожному районі та кожному кварталі", - сказав Жирнов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися