У Генштабі розповіли, чи можливий повторний наступ Росії на Київ

У Генеральному штабі Збройних Сил України розповіли, чи можливий повторний наступ російських окупантів на українську столицю

У Генеральному штабі Збройних Сил України розповіли, чи можливий повторний наступ російських окупантів на українську столицю. Про це стало відомо із коментаря, який дав на прес-конференції заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

За його словами, на сьогоднішній день немає повторного наступу на українську столицю з боку російських загарбників, проте не варто виключати, що Москва може змінити свою тактику. Він пояснив це відсутністю ознак формування наступальних угруповань противника у напрямку Києва.

Він зазначив, що Росія сьогодні вже залучила майже всі свої сухопутні війська у війні проти України.

Нагадаємо, що Збройні сили України здобули перемогу у битві за Київ. Рівень захисту столиці України сьогодні не знижується. Таку заяву зробив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник в ефірі телемарафону.

"Ми виграли битву за Київ, це щось означає. Станом на сьогодні рівень захисту столиці не знижений. Столиця та підступи до столиці добре зміцнюються. У нас є кілька ліній оборони. Ніхто руки не опустив і оборона посилюється", - заявив Мотузяник.

Як зазначив представник Міністерства оборони, у найближчій перспективі не розглядається можливість повторного наступу військ РФ на Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

17 червня 2022, 20:36

у членов генштаба агентурные клички в Кремле...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися