У Києві відновили роботу ТРЦ "Ретровіль" на Виноградарі: подробиці

У Подільському районі української столиці на житловому масиві Виноградар частково відновили роботу торгово-розважального центру "Ретровіль", обстріляного російськими окупантами

У Подільському районі української столиці на житловому масиві Виноградар частково відновили роботу торговельно-розважального центру "Ретровіль", обстріляного російськими окупантами. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба ТРЦ.

Відомо, що на сьогоднішній день працює третина торговельного комплексу, іншу його частину планують відкрити у серпні. Торговий центр дуже постраждав від ракетного обстрілу російських окупантів ще у березні.

Ракета загарбників майже повністю зруйнувала задню частину ТРЦ.

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці відновили роботу торговельно-розважального центру "Respublika Park" у Голосіївському районі. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби торгового центру.

З 24 квітня ТРЦ працюватиме щодня за зміненим графіком – інтервал становить 8 годин – з 11:00 до 19:00. Також у торговому центрі запрацював супермаркет "Сільпо", який працюватиме з 09:00 до 21:00.

Також працюють магазини з продажу одягу, побутової техніки, ресторани, кафе та кінотеатр. У ТРЦ зробили безкоштовний паркінг та відкрили пункт вакцинації від коронавірусу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися