У Києві дали старт призовної кампанії

Для забезпечення осіннього призову в Києві створили спеціальну комісію

Київська влада оголосила про призов на військову службу. Таку інформацію опублікував офіційний сайт Київської міської державної адміністрації. Для поліпшення організації та проведення призову створена Київська міська комісія з проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в жовтні - грудні 2020 року.

Згідно з інформацією влади, міську комісію по забезпеченню призову очолить і. о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський.

"Наше завдання - всебічна підтримка та взаємна робота з Київським міським військовим комісаріатом для проведення призову своєчасно і в повному обсязі. Ми щодня працюємо з районними військкоматами, щоб уникнути черг і максимально забезпечити комфортний і зручний прийом призовників", - рапортує чиновник.

Зокрема, за його словами, районним держадміністраціям доручено подбати про належне надання комунально-побутових послуг на ділянках і в Київському міському збірному пункті, обслуговуванні автомобільним транспортом, організації громадського порядку.

Для забезпечення призовних заходів в КМДА мають намір збільшити штат техпрацівників, додатково залучать комп'ютерних операторів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що призов на військову службу громадян України у віці 18-19 років буде проводитися за їхнім бажанням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися