На Київщині розпочали підготовку до зими: згадали комендантську годину

На території Київської області розпочали підготовку до осіннього та зимового періоду

На території Київської області розпочали підготовку до осіннього та зимового періоду. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, влада регіону вже створила спеціальні штаби при районних військових адміністраціях, які контролюватимуть процес підготовки до холодів.

Кулеба зазначив, що жителям області не варто нехтувати обмеженнями комендантської години, на сьогодні вона діє з 23:00 до 05:00, військова комендатура проводитиме рейди з поліцією, щоб контролювати вулиці вночі.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів відновили міст, який був зруйнований в результаті бойових дій з російськими окупантами. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, на трасі Київ–Чернігів у селищі Осещина було відновлено шляховиками – внаслідок бойових дій після початку повномасштабного вторгнення Росії переправу зруйнували. Також Кулеба заявив, що на території Вишгородського району Київської області відновлюють мости, загалом було пошкоджено 37 переправ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися