У Києві на Майдані встановили 55 прапорів із позивними загиблих бійців "Азова" (Фото)

У центральній частині української столиці на Майдані Незалежності встановили 55 прапорців із позивними загиблих бійців полку "Азов"

У центральній частині української столиці на Майдані Незалежності встановили 55 прапорців із позивними бійців полку "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало видання "Оперативна Україна інфо".

На газоні на Майдані встановили прапорці із позивними загиблих бійців, а також датами їхньої загибелі. Акція покликана нагадати суспільству про воїнів, які загинули на війні з Росією.

Нагадаємо, що нещодавно начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов передав український прапор, що майорить над "Азовсталлю" в Маріуполі, в експозицію "Україна - розп'яття" у Національному музеї історії України у Другій світовій війні. Така заява була зроблена у Телеграмі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Вказана реліквія - це Державний Прапор України, що майорить над "Азовсталлю" і, як і поранені воїни, було врятовано з пекла сталеварного", - йдеться у повідомленні ГУР МО України.

У повідомленні наголошується, що до церемонії передачі українського прапора до музею у Києві приєдналися захисники Маріуполя та дружини захисників міста, які перебувають у полоні.

"Неймовірну силу духу та незламності випромінюють ці мужні жінки. Вони сповнені сил і впевненості, вони борються і боротимуться за своїх чоловіків-героїв", - повідомили у ГУР МО України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися