Завтра на Співочому полі відкриється новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Цього року фестиваль відбудеться в новому форматі з новими світловими інсталяціями та новим шоу

У п'ятницю, 13 грудня о 16:30 відбудеться відкриття новорічного фестивалю гігантських китайських ліхтарів на Співочому полі. Це виставка світлових інсталяцій із новими експозиціями, які перенесуть відвідувачів у таємничий світ казок і легенд Піднебесної. Про це повідомили організатори заходу – компанія Grand Event.

Організатори фестивалю розповіли, що композиції приїхали з Англії та Китаю. Збирає та монтує світлові фігури спеціально запрошена китайська команда спеціалістів.

Організатор фестивалю Денис Погорєлко, керівник компанії Grand Event повідомив, що це вже другий Фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який відбудеться у Києві. Уперше фестиваль відвідав столицю на початку цього року, а після відправився до Одеси та Харкова. Цього року фестиваль  відбудеться в новому форматі з новими світловими інсталяціями та новим шоу.

Усі бажаючі зможуть подивитися більше 30 нових гігантських фігур, а "Легенди Піднебесної" створять чарівну атмосферу на Співочому полі. На Співочому полі можна буде спостерігати: легендарну теракотову армію та велику китайську стіну, підводний світ, персонажів стародавніх китайських казок і легенд, китайський зоопарк, сади райських птахів, фламінго, панд, гігантські квіти, алею закоханих та інші неймовірні інсталяції.

Також відвідувачів чекає захопливе шоу китайських артистів; резиденція Санта Клауса з подарунками; розважальні зони для дорослих і дітей; фуд-зона з китайськими ресторанами та чайна церемонія; святковий ярмарок сувенірів; тематичні майстер-класи; насичена святкова програма та багато приємних сюрпризів. Фестиваль працюватиме щодня із 16:00 до 22:00 та триватиме до 2 лютого.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кияни у вихідні дні зможуть відвідати ярмарки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися